Delavnice in izobraževanja


2. SOBOTNA DELAVNICA: DIH, GIB in UPANJE

Kdaj? sobota 26.10.2019 (9:00 – 10:30)

Kje? Ljubljana – Nove Jarše (Jarška cesta 44, telovadnica Mladinskega doma, vhod iz leve strani).

Potrebuješ: udobna oblačila in svoj dih 🙂

Prispevek: 20 eur

Življenje nam vedno pogosteje vzema dih…neprestan stres, hitenje in multitasking puščajo posledice. Naučimo se sproščeno zadihati tudi, ko se zdi, da življenje ne diha skupaj z nami…

Kaj bomo počeli? Pogledali si bomo nekatere dihalne tehnike, ki sem se jih naučila na dihalnem seminarju v Londonu ter iskali vzporednice z našimi dihalnimi vzorci. Dih bomo pretapljali v gib ter se s predihavanjem obračali v smer upanja in miru.

Kaj z delavnico pridobiš? Ozavestiš svoje zdrave in manj zdrave vzorce dihanja; spoznaš nekatere dihalne tehnike, ki jih lahko preneseš v vsakdanje življenje; dobro predihaš in pregibaš svoje telo ter poiščeš svoj dihalno-gibalni način, ki naj bo tvoj rešitelj, opora in motivacija takrat, ko je v življenju težko in ne vidiš niti kačka svetlobe….Dihaj in (za)upaj (si) ❤


SOBOTNE DELAVNICE za osebno rast in samospoznavanje

VSAKO ZADNJO SOBOTO V MESECU te vabim na krajše (1.5-3h) gibalne delavnice za osebno rast. Vsak mesec bomo skozi gibanje raziskovali drugo temo.

Želiš prejemati obvestila? ODDAJ SVOJ KONTAKT TUKAJ!

Vse naše izkušnje namreč doživljamo in shranjujemo v naših telesih, zato se je na pot samospoznavanja (ne glede na tematiko) najboljše podati skozi gibanje in uporabo lastnega telesa.


PREDAVANJA / IZOBRAŽEVANJA / DELAVNICE

PO DOGOVORU vam pripravim informativno predavanje/izobraževanje/delavnice na temo plesno gibalne psihoterapije ali oblikujem personaliziran body-mind-spirit izobraževalni program glede na vaše želje in potrebe.