Delavnice in izobraževanja


MEHČANJE TELESA

Kdaj?

  • vsako nedeljo od 17.11.2019 dalje, ob 18:30 – 19:30
  • termini nov/dec: 17.11., 24.11., 1.12., 8.12., 15.12.
  • (janurja ponovno začnemo, termini sledijo)

Kje? Logatec (Ceragem – nad trgovino NKD, Tržaška cesta 18).

Cena:

  • 35€/mesec oz. 4xobisk
  • TESTEN OBISK = 5 EUR (če se odločiš nadaljevati le doplačaš do redne cene)
  • Ker je program NOVOST ti za ceno 35 eur tokrat podarim 5. OBISK BREZPLAČNO!

Vabljen/-a na gibalno delavnico, namenjeno mehčanju naših rigidnih in prepogosto zapostavljenih teles. Bolj je naše telo pretočno, bolj so pretočne naše misli in živahnejši je naš duh.
Sprostitvena-gibalna delavnica “Mehčanje telesa” poskrbi za vaše boljše počutje ter izboljšano samopodobo in oplementiti vašo življenjsko kreativnost.

Predhodne prijave zaželjene.

Mehčanje telesa

ČUSTVA V GIBANJU

Kdaj? Sobota 30.11.2019 ob 9:30 – 11:00 (obvezne predhodne PRIJAVE do četrtka 28.11.)

Kje? Ljubljana – Nove Jarše (Jarška cesta 44, telovadnica Mladinskega doma, vhod iz leve strani).

Potrebuješ: udobna oblačila in vsa svoja čustva 🙂 + zaželjen prispevek = 10 eur

Vsebina: Poznaš ta občutek, ko niti ne veš kaj čutiš, sploh nič ne čutiš ali pa čutiš na potenco? Ko si dovoliš čutiti le nekatera čustva, ostala pa pridno shranjuješ, tlačiš, skrivaš?

Čustva niso slaba/dobra, so orodje in vodilo naše motivacije, dejanj, odnosov, življenjske smeri. So vsa POMEMBNA in vedno UTELEŠENA. Zato je edina pot, da se z njimi spoprijateljimo in se jih naučimo uporabljati v našo korist ta, da se z njimi GIBAMO, jih s pomočjo telesa raziskujemo in tako lažje razumemo in izražamo.

Na delavnici se bomo sprehodili čez paleto čustvenih stanj. Gibalno bomo raziskovali, kaj nam prinašajo, kam nas vodijo in kako se na njih odziva naše fizično, mentalno in socialno telo. 

Emotions in the body

Kaj z delavnico pridobiš?

– ozavestil/-a boš čustvena stanja, ki te v življenju omejujejo ter tista, ki ti v življenju pomagajo naprej

– prepoznal/-a boš svoj vzorec čustvovanja; h katerim čustvom se v življenju zatekaš ter kaj z njimi želiš doseči…svoj prostor, biti opazen/-a, manipulirati…? 

– ozavestil/-a boš kako tvoje čustvovanje vpliva na druge in obratno; kako ti čustvuješ zaradi drugih

– prepoznal/-a boš katerih čustev se v življenju bojiš, jih sploh ne izražaš, jih skrivaš ali pa kljub verbalnemu izražanju sploh ne čutiš v telesu in zato nisi prepričljiv/-a… 


SOBOTNE DELAVNICE za osebno rast in samospoznavanje

VSAKO ZADNJO SOBOTO V MESECU te vabim na krajše (1.5-3h) gibalne delavnice za osebno rast. Vsak mesec bomo skozi gibanje raziskovali drugo temo.

Želiš prejemati obvestila? ODDAJ SVOJ KONTAKT TUKAJ!

Vse naše izkušnje namreč doživljamo in shranjujemo v naših telesih, zato se je na pot samospoznavanja (ne glede na tematiko) najboljše podati skozi gibanje in uporabo lastnega telesa.


PREDAVANJA / IZOBRAŽEVANJA / DELAVNICE

PO DOGOVORU vam pripravim informativno predavanje/izobraževanje/delavnice na temo plesno gibalne psihoterapije ali oblikujem personaliziran body-mind-spirit izobraževalni program glede na vaše želje in potrebe.