Programi za Osebno Rast *

*Navedeni programi niso nadomestilo za psihoterapevtsko obravnavo, temveč so namenjeni preventivnemu delu na sebi, izpopolnjevanju/nadgradnji posameznikovih šibkejših področij, poglabljanju vase (do meje samoobvladovanja) ter druženju in sprostitvi.

Pozitivna drža

3- MESEČNI PROGRAM ‘Pozitivna drža’ zajema tebe kot celoto – trenira tvoje fizično telo (da, intenzivno in varno bomo telovadili) ter hkrati obravnava psihološko ozadje, ki je v enako meri kot napačno sedenje, odgovorno za tvojo FIZIČNO TELESNO DRŽO ter seveda vpliva na tvoj POGLED NA ŽIVLJENJE. Tvoja duševnost se dokazano zrcali na tvojem telesu in obratno (več o tem tukaj.)

KAKO? 3 mesece (12 srečanj, 1x/tedensko po 1.5h + domača naloga 5-20min). Vsak mesec obravnavamo en telesni in njemu pripadajoč duševni sklop. Mesečni moduli se nadgrajujejo in skupaj tvorijo celoto.

KJE? Logatec, Center dobrega počutja – Ceragem, Tržaška cesta 18 (vhod iz strani) KDAJ? Ko se nabere skupinaODDAJ SVOJO PRIJAVO na konpas.info@gmail.com. Predhodna prijava je obvezna.

KDO VODI? Sodelujeva licencirana in izkušena vaditeljica pilatesa, vadbe za zdravo hrbtenico in študentka manualne terapije ter magistra plesno-gibalne psihoterapije z strokovno izobrazbo in izkušnjami iz Anglije.

CENA: 180 EUR/celoten program (12 x 1.5h seminar + vključen material)

Samozavesten govorec v angleškem jeziku (SAGA)

‘SAGA’ je 10 tedenski program (1. stopnja), ki je namenjen tistim, ki jih je strah spregovoriti v angleščini, se jim zatika, neprestano iščejo besede, dobesedno prevajajo iz slovenščine in podobno…Program ni klasičen jezikovni tečaj – vsekakor bomo čas posvetili tudi slovnici – temveč je GLAVNI FOKUS psihološki vidik naših blokad – NAŠA SAMOZAVEST in dejstvo, da tuj jezik iz nas izvabi DRUGAČEN KARAKTER, VEDENJE IN TUDI POČUTJE. Vsak jezik ima dušo in morda je tvoja težava tudi v tem, da ti ta ‘angleška duša’ pač ne diši najbolje. A žal nimate izbire – dandanes brez angleščine težko preživiš. Zato pot pod noge – ne bo lahko, bo pa ZABAVNO, SPODBUDNO, NEKLASIČNO in vsekakor v tvoje DOBRO. –> ODDAJTE INDIVIDULNO ali SKUPINSKO POVPRAŠEVANJE na konpas.info@gmail.com.

Gibalna pravljica za otroke & starše

Otroci potrebujejo gibanje za zdrav fizičen in duševen razvoj. Potrebujejo prostor, kjer se lahko ‘znorijo’, prostor kjer so vidni, slišani, sprejeti in prostor, kjer lahko njihova domišlija dobi krila. ‘Gibalna pravljica’ spodbuja gibanje, goji ustvarjalnost, spontanost ter krepi medsebojne odnose.

Zaželjeno je, da se zraven gibate tudi starši. Gibalno ustvarjanje v odnosu skupaj z vašo hčerko/sinom krepi vaš odnos z otrokom ter je izredno dragocena popotnica na otrokovi poti odraščanja. Primerno za starše s 4-6 letniki.

Spremljajte koledar dogodkov za občasne GIBALNO-PRAVLJIČNE vsebine ali oddajte svoje individualno/ skupinsko (vrtci, organizirane skupine) povpraševanje na konpas.info@gmail.com.

Terapevtski sprehodi

Aktivna skupinska srečanja v naravi, kjer skozi gibalne tehnike, čuječnost, usmerjanje pozornosti in dihanje, vzpostavljamo stik z naravo in s svojim bistvom. Namenjeno vsem, ki iščejo preprostost, sprostitev, upočasnitev ali družbo.

Sprehodi so se začasno odpravili na zimsko spanje. Oddajte svoj mail in bodite obveščeni o ponovnem začetku ali občasnih “terapevtsko-sprehajalnih” dogodkih.

Ženska Oaza

Je varna in sproščena skupina za osebno rast žensk. Skozi ples, gibanje ins proščanje vzpostavljamo stik s svojo ženstvenostjo, svojim telesnim čutenjem ter nebesedno in besedno izražamo svoje notranje doživljanje.

Oddajte svoje individualno/skupinsko (organizirane skupine, organizacije) POVPRAŠEVANJE na konpas.info@gmail.com.