Programi za Osebno Rast *

*Navedeni programi niso nadomestilo za psihoterapevtsko obravnavo, temveč so namenjeni preventivnemu delu na sebi, izpopolnjevanju/nadgradnji posameznikovih šibkejših področij, poglabljanju vase (do meje samoobvladovanja) ter druženju in sprostitvi.

Mehčanje telesa

NA VRHNIKI – BREZPLAČNO: 5.2.2020, 18:00-19:00, A.M. Slomška – galerija 1 (pod Hruševco 33). Obvezne predhodne prijave. Vabljeni!

V LOGATCU: Vsako NEDELJO, 18:30-19:30, Ceragem (Tržaška 18, 1. nadstropje, vhod iz stranske ulice). Pridružite se!

Program MEHČANJE TELESA sem zasnovala, ker opažam, da postajamo ujetniki naših teles. Namesto, da bi nas telo podprlo nas s svojo zakrčenostjo, rigidnostjo in bolečinami upočasnjuje in spravlja v slabo voljo.

Pozabili smo kakšna radost je gibanje, kaj vse naše telo izraža ter kakšen je občutek, ko se v svojem telesu počutimo sproščeno, udobno, samozavestno in zadovoljno.

Program vam skozi raznolike gibalno-sprostitvene tehnike pomaga:
– do BOLJŠEGA POČUTJA
– izboljšanje SAMOPODOBE
– povečane ŽIVLJENJSKE KREATIVNOSTI
– dolgoročne SPROŠČENOSTI ter
– večje ODORNOSTI NA STRES

“Bolj je naše telo pretočno, bolj so pretočne naše misli in živahnejši je naš um”

Kaj pravijo udeleženci iz 2019? Preberite tukaj.

Pozitivna drža

ZAČNEMO v ČETRTEK 30.1.2020 OB 17:30 V LOGATCU (Ceragem, Tržaška 18, 1. nadstropje, vhod iz stranske ulice)!

ODDAJTE SVOJO PRIJAVO IN SI ZAGOTOVITE SVOJE MESTO! ZA ZGODNJE PRIJAVE IN POLOVIČNO VPLAČILO (DO 21.1.) DOBITE 10% POPUST!

3- MESEČNI PROGRAM ‘Pozitivna drža’ trenira vaše fizično telo (da, intenzivno in varno bomo telovadili) ter hkrati obravnava psihološko ozadje, ki je v enako meri kot napačno sedenje, odgovorno za vašo FIZIČNO TELESNO DRŽO ter seveda vpliva na vaš POGLED NA ŽIVLJENJE. Vaša duševnost se dokazano zrcali na vašem telesu in obratno (več o tem tukaj.)

KDO VODI? Sodelujeva licencirana in izkušena vaditeljica pilatesa, vadbe za zdravo hrbtenico in študentka manualne terapije ter magistra plesno-gibalne psihoterapije z strokovno izobrazbo in izkušnjami iz Anglije.

KAKO? 3 mesece (12 srečanj, 1x/tedensko po 1.5h + domača naloga 5-20min). Vsak mesec obravnavamo en telesni in njemu pripadajoč duševni sklop. Mesečni moduli se nadgrajujejo in skupaj tvorijo celoto.

KJE? Logatec – Ceragem: hiša dobrega počutja, Tržaška cesta 18.

KDAJ? 12 zaporednih četrtkov, 17:30 – 19:00. Začnemo 30.1.2020.

CENA: 180 EUR/celoten program (12 x 1.5h seminar + vključen material). ZA ZGODNJE PRIJAVE IN POLOVIČNO VPLAČILO (DO 21.1.) DOBITE 10% POPUST!

Samozavesten govorec v angleškem jeziku (SAGA)

‘SAGA’ je 10 tedenski program (1. stopnja), ki je namenjen tistim, ki jih je strah spregovoriti v angleščini, se jim zatika, neprestano iščejo besede, dobesedno prevajajo iz slovenščine in podobno…Program ni klasičen jezikovni tečaj – vsekakor bomo čas posvetili tudi slovnici – temveč je GLAVNI FOKUS psihološki vidik naših blokad – NAŠA SAMOZAVEST in dejstvo, da tuj jezik iz nas izvabi DRUGAČEN KARAKTER, VEDENJE IN TUDI POČUTJE. Vsak jezik ima dušo in morda je tvoja težava tudi v tem, da ti ta ‘angleška duša’ pač ne diši najbolje. A žal nimate izbire – dandanes brez angleščine težko preživiš. Zato pot pod noge – ne bo lahko, bo pa ZABAVNO, SPODBUDNO, NEKLASIČNO in vsekakor v tvoje DOBRO. –> ODDAJTE INDIVIDULNO ali SKUPINSKO POVPRAŠEVANJE na konpas.info@gmail.com.

Program se izvaja v Logatcu. Tako individualni kot skupinski termini so po dogovoru.

Gibalna pravljica za otroke & starše

Otroci potrebujejo gibanje za zdrav fizičen in duševen razvoj. Potrebujejo prostor, kjer se lahko ‘znorijo’, prostor kjer so vidni, slišani, sprejeti in prostor, kjer lahko njihova domišlija dobi krila. ‘Gibalna pravljica’ spodbuja gibanje, goji ustvarjalnost, spontanost ter krepi medsebojne odnose.

Zaželjeno je, da se zraven gibate tudi starši. Gibalno ustvarjanje v odnosu skupaj z vašo hčerko/sinom krepi vaš odnos z otrokom ter je izredno dragocena popotnica na otrokovi poti odraščanja. Primerno za starše s 4-6 letniki.

Spremljajte koledar dogodkov za občasne GIBALNO-PRAVLJIČNE vsebine ali oddajte svoje individualno/ skupinsko (vrtci, organizirane skupine) povpraševanje na konpas.info@gmail.com.

Terapevtski sprehodi

Aktivna skupinska srečanja v naravi, kjer skozi gibalne tehnike, čuječnost, usmerjanje pozornosti in dihanje, vzpostavljamo stik z naravo in s svojim bistvom. Namenjeno vsem, ki iščejo preprostost, sprostitev, upočasnitev ali družbo.

Sprehodi so se začasno odpravili na zimsko spanje. Oddajte svoj mail in bodite obveščeni o ponovnem začetku ali občasnih “terapevtsko-sprehajalnih” dogodkih.

Ženska Oaza

Je fizično-psihološka ‘vadba’ za osebno rast žensk. Skozi ples, gibanje in sproščanje vzpostavljamo stik s svojo ženstvenostjo, svojim telesnim čutenjem ter nebesedno in besedno izražamo svoje notranje doživljanje. Vsak teden gibalno raziskujemo drugo temo ter tako večplastno prebujamo in negujemo svojo ženstvenost.

Termin bo določen glede na povpraševanje.

Ste organizirana skupina/organizacija? Oddajte svoje POVPRAŠEVANJE na konpas.info@gmail.com in posebej za vas pripravim unikatno ŽENSKO OAZO.